helyszínek

Budapest területén belül bárhová kérheted a pakkokat, legyen az közpark vagy akár a saját kerted. Amennyiben Budapesttől távolabb szeretnéd a kiválasztott pakk felállítását kérni, úgy annak többletköltsége lesz. Erre ajánlatot a pontos helyszín ismerete után tudunk adni. Alább néhány budapesti helyszín ajánlatunk.

Múzeum kert

A Nemzeti Múzeum lépcsőjénél, illetve a mellette található füves résznél még megálmodni sem lehetne jobb helyet egy kiadós piknikre.

Orczy park

Belső-Budapest egyik legnagyobb zöldfelülete. Itt, a Klinikák és a Nagyvárad téri metrómegálló között, 26 hektárnyi területen piknikezhetünk, csónakázhatunk vagy engedhetjük játékra a gyerekeket.

Filozófusok kertje

Filozófusok kertje

A hely neve az ott található filozófusokat ábrázoló szoborcsoportra utal, amely Wagner Nándor művész munkája. A szobor melletti nagy füves rész viszont piknikezésre a legalkalmasabb.

margit-sziget

Margit-sziget

Nagy zöldterület, ahol mindig van hely egy kis leheveredésre. Ha egy kis nyugalomra vágyunk akkor érdemes a Nagyrét helyett valami vadregényesebb részt választani.

Városliget

Városliget

Hűs árnyékot adó fák, tükörsima tó és a Vajdahunyadvár megejtő épületegyüttese teszi egészen különleges helyszínné a Városligetet, mely Budapest legnagyobb, és a világ első mindenki számára nyitott parkja.

Kopaszi-gát

Kopaszi gát

Tavasztól őszig biztos tipp a kikapcsolódásra, ami még a lokálpatrióta pestieknek is kötelező. Egy negatívum szerepel csak a palettán, még pedig az, hogy sajnos nem lehet kutyát bevinni.

Nehru part

Nehru part

Az India első miniszterelnökének nevét magán viselő park 300 méter hosszan nyúlik el a Bálna és a Petőfi-híd pesti hídfője között.

Normafa

Normafa

Csend van, nyugalom és már a feljutás is kalandot jelent a belvárosból érkezőknek.

Tabán

Gellért-hegy lábánál fekvő völgy a nyugalom szigetének mondható.

Hűvösvölgyi nagyrét

Óriási, majdnem 3 hektáros terület. Ha a piknikzés mellett mozgalmasabb programra is vágyunk, közel van a Gyermekvasút vagy a Hárs-hegyi kilátó.