Foglalás

Gyakran ismételt kérdések

Azután, hogy felvetted velünk a kapcsolatot és megbeszéltünk minden részletet, hogy melyik napon, hány órakor és milyen helyszínen szeretnél piknikezni, illetve az egyéb igényeidet, küldeni fogok egy megrendelőt a leegyeztettetek szerint. Ezt kell majd aláírva visszaküldened, valamint a megrendelést tartalmazó összeget átutalnod. Az összeg átutalásával biztosítod a foglalásod. Innentől kezdve már csak annyi dolgod marad, hogy figyeld a piknik napján a telefonod, ahová az esemény előtt elküldjük neked a pontos GPS koordinátákat, hogy hol találsz meg minket.

Amennyiben 48 órával a lefoglalt időpontod előtt írásban jelzed, hogy mégsem jó neked az időpont, úgy az átutalt foglalásod teljes összegét visszautaljuk. Azonban, ha csak 24 órával előbb látod, hogy mégsem tudsz eljönni, vagy épp esős időt mondanak, úgy annak lemondására is van lehetőséged. Ha nem voltak extra kívánságaid mint virágcsokor, pikniktál, úgy ebben az esetben az is lemondható a teljes összeg visszafizetésével. Ebben az esetben az extra igényeknek lehetséges, hogy lesz némi vissza nem térítendő költsége.

Nem. A piknikre mindenki maga készül étellel, itallal. Azonban, hogyha szeretnéd, hogy erről mi gondoskodjuk, van lehetőséged ennek megrendelésére is.

Bárhova vállalunk kitelepülést Budapest területén. Amennyiben a fővárostól eltérő helyszínen szeretnél piknikezni, úgy annak minden esetben többletköltsége lesz.

Amennyiben a piknikezés közben váratlanul közbejön valami, úgy a helyszín csak abban az esetben hagyható el, hogyha telefonos értesítés után valamelyikünk a helyszínt átveszi tőled.

A foglalásban egyeztetett időponthoz képest 15 percnyi késési lehetőséget biztosítunk díjmentesen. A 15 percet meghaladó késést, már csak a pakkban szereplő időtartam terhére tudjuk érvényesíteni.

Az általad foglalt időpont végén mi megjelenünk és átvesszük a bérelt kellékeket. Nektek nincs más dolgotok, csak összepakolni a saját holmijaitokat, szemeteteket. A többiről mi gondoskodunk.

Amennyiben kár keletkezik a kitelepülésen használt eszközökben, úgy annak költségét a bérlőnek kötelessége kifizetni.